Kongcrete “Large” voor 2 palen

 19,95

tot 9 eenheden: €19,95 per stuk
10 tot 19 eenheden: €18,95 per stuk
20 tot 99 eenheden: €18,50 per stuk

10 stuks per omdoos

Kongcrete Complete Kit Large voor 2 palen

Let op: U moet bij de “large” kit wel de voorbereiding treffen dat 2 palen direct na mengen geplaats kunnen worden.

U kunt dan in alle rust per paal per paal het gat boren de paal stellen even schudden, gieten en vast zetten. Ook zou het verstandig zijn altijd te beginnen met een “small” kit zodat u direct de werkwijze onder de knie heeft. Om dit te stimuleren hebben we de prijs van de “small” kit iets verlaagd zodat u deze ook in een klein aantal er bij kan bestellen naast de “large” kits.

Kongcrete is hét alternatief voor (snel)beton. Ontdek een nieuwe manier om palen, schuttingen en hekwerken in de grond vast te zetten! Wanneer u dit revolutionaire vulmiddel één keer heeft geprobeerd, wilt u nooit meer anders.

voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Artikelnummer: 5060250170651 Categorie: Tag:

Beschrijving

Over Kongcrete
Kongcrete is een krachtig, snel expanderend twee-componenten vulmiddel dat speciaal is ontwikkeld om de ruimte tussen de grond en een paal op te vullen. Het is ongevoelig voor water en mag zich met recht het beste alternatief voor (snel)beton noemen. Kongcrete is zeer sterk, licht van gewicht, zit in 3 minuten vast en is zeer eenvoudig in gebruik. Water is niet nodig! De verpakking van de Kongcrete Complete Kit Large weegt bovendien slechts 960 gram. Slepen met zware zakken behoort vanaf nu dus tot het verleden!

Toepassingen
Kongcrete kan gebruikt worden voor het fixeren van verschillende palen. Hierbij kunt u denken aan houten, metalen en composiet palen. Het vulmiddel is ook geschikt voor het fixeren van vlaggenmasten, brievenbussen, verkeersborden en utiliteitsmasten zoals elektra- en communicatiepalen.

Voordelen
De Kongcrete Complete Kit Large bevat alles dat u nodig heeft om uw palen vast te zetten.
In 3 minuten klaar!
Water toevoegen is niet nodig.
De paal kan al na 20 minuten belast worden, en is na 2 uur volledig uitgehard.
Navullen is niet nodig, dus de werktijd wordt aanzienlijk verkort.
De verpakking van de Kongcrete Complete Kit Large weegt slechts 960 gram, wat gelijk staat aan de hoeveelheid materiaal van 25 kilogram snelbeton.
Kongcrete is zeer sterk en zorgt voor een superieure hechting aan de paal.
Dankzij de hydrofobische eigenschappen van Kongcrete wordt de kans op rottende palen drastisch verminderd.

Overige informatie
De verpakking moet bewaard worden bij temperaturen van tussen de 0 en 40 °C.
Kongrete is tot minimaal 2 jaar na de productiedatum houdbaar (zie de verpakking).
Kongcrete kan verwerkt worden bij temperaturen tussen de -30°C en 40°C. Doordat Kongcrete ongevoelig is voor water, kan het vulmiddel ook bij regenachtig weer worden verwerkt.
Houdt u er rekening mee dat de Kongcrete kit minimaal 2 uur voor gebruik geklimatiseerd moet worden, bij temperaturen tussen de 18°C en 23°.
De mixtijd is 10 seconde, maar kan door de buitentemperatuur beïnvloed worden.
Het vulmiddel is na 2 uur volledig uitgehard.
Wanneer Kongcrete is uitgehard, kan het uitsluitend mechanisch verwijderd worden. Op de paal achtergebleven resten van het vulmiddel kunnen met behulp van schuurpapier of een gekarteld mes en/of een zaag worden verwijderd. Neem hierbij de nodige voorzichtigheid in acht om te voorkomen dat de paal beschadigd.
Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de gebruiksaanwijzing in de verpakking raadplegen. Voor tips en voorbeelden verwijzen we u graag door naar ons YouTube kanaal.

Extra informatie

EAN

5060250170651

Netto gewicht

1.00 Kg

Inhoud

1000ml

Minimaal vul volume

12 Liter

Minimale gronddiepte

60cm

Meegeleverd

Component A + B, handschoen, handleiding.

Afmetingen (l,b,h)

20 x 20 x 20 cm

Andere suggesties…