Contactgegevens:

Maandag t/m vrijdag 9.00/17.30 uur
Zaterdag 10.00/16.00 uur.

Postadres:
Stenograaf 1
6921EX Duiven

Telefoonnummer: 085-0437216
Email: info@kongcrete.nl

Kvk nr: 72080744
BTW nr : NL858977849B01


Ons Team

Thijs Rietveld

Eigenaar

Corné Vissers

Bedrijfslijder

Linda Van Rooij

Administratie

Milan Wormhout

Verkoop


Bekijk onze video's

Kongcrete Post installation. Uw paal vast in 3 minuten. Het alternatief voor snelbeton / beton

Uw paal renoveren en extra vastzetten? Gebruik kongcrete!

Kongcrete is vernieuwd, de mixtijd is verkort naar maximaal 10 seconden! Kongcrete® is een revolutionaire nieuwe manier om hekwerken en palen vast te zetten. Het is een zeer sterk alternatief voor snelbeton, dat zeer licht is, geen water nodig heeft, in 3 minuten vast zit en zeer gemakkelijk in gebruik. 

Een nieuwe paal vastzetten of een palen die scheef gewaaid zijn opnieuw vastzetten? Met Kongcrete doet u dit binnen 3 minuten zonder enige moeite! Kijk op onze website www.kongcrete.eu voor uitleg hoe u scheve palen simpel en snel weer vast zet!

Demonstratie Kongcrete

Kongcrete genomineerd voor de Dobbit Innovation Awards 2017!

Deze demonstratie kit is 60 ML en is alleen ter indicatie voor dit filmpje, 30ML component A en 30ML component B. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw paal vast te zetten. In 20 seconden demonstreren wij hoe ons product op schuimt en de paal of hekwerk zich volledig vast zet. Volledig uitgehard binnen 2 uur. Geen water nodig, geen rommel en super eenvoudig in gebruik.

 

Kongcrete Post Installation Kit

Kongcrete Paal installatie: Uw paal vast in 3 minuten

Kongcrete is a revolutionary new way to install Fence & Sign posts. It is a high strength alternative to concrete that is lightweight, does not require water, sets in 3 minutes and is extremely easy to use!

Kongcrete is vernieuwd, de mixtijd is verkort naar maximaal 10 seconden! Kongcrete® is een revolutionaire nieuwe manier om hekwerken en palen vast te zetten.